Fatal opdatering

Den 24. august blev der udgivet en opdatering til et af de plugins jeg anvender på mit websted.

Desværre viste det sig, at plugin'et blev frigivet af udvikleren, alt for tidlig og der medførte at millioner af WordPress websteder verden over gik ned med et hult drøn (inkl. mit desværre)!
Udvikleren bag plugin'et valgte tavsheden fremfor at melde ud om fejlen og valgte ikke at stoppe udgivelsen men prøvede lidt at lappe på fejlene, men gjorde blot at endnu flere fejl opstod.

Her 4 dage efter den første fatale udgivelse af plugin'et, har udvikleren endnu ikke rettet fejlene, som gør at millioner af websteder verden over, stadig er nede og fungerer ikke, trods udvikleren har forsøgt med tre mindre fejlrettelser af deres plugin.

Derfor har jeg valgt helt at stoppe med brugen af det pågældende plugin og fremover undgå plugin'et. Plugin'et var en central del af mit websted, så uden dette, måtte jeg starte helt forfra med design, layout med mere. Dette er jeg i fuld gang med nu og håber jeg vil være fuldt kørende inden længe. Indtil da, vil du som besøgende, kunne opleve tidspunkter hvor mit websted er "under vedligeholdelse" som det vil fremgå af forsiden af webstedet når det sker.

Jeg beklager naturligvis den ulejlighed som dette medfører.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette websted bruger Cookies til at forbedre din oplevelse. For at webstedet skal være tilgængeligt, kræves der brug af Cookies. Læs mere

Denne webside bruger Cookies til at forbedre din oplevelse, mens du navigerer gennem hjemmesiden. Ud af disse Cookies gemmes de Cookies, der er kategoriseret som nødvendige, i din browser, da de er afgørende for, at websitet kan fungere grundlæggende.
Vi bruger også tredjepartscookies, der hjælper os med at analysere og forstå, hvordan du bruger dette websted. Disse Cookies gemmes kun i din browser med dit samtykke. Du har også mulighed for at fravælge disse Cookies. Men fravalg af nogle af disse Cookies kan have en indvirkning på din browseroplevelse.

På finnsommer.dk anvendes følgende Cookies:
PHPSESSID
Denne cookie er hjemmehørende i PHP-applikationer.

_ga
Denne cookie er installeret af Google Analytics.

_gid
Denne cookie er installeret af Google Analytics.

_gat_gtag_UA_155148039_1
Google bruger denne cookie til at skelne mellem brugere.

Luk