Webshoppen flytter

Flyttedag

Hovedparten af mine materialer til mine stænger, køber jeg direkte ind fra fabrikkerne som producerer OEM.
Dette betyder, at jeg køber ind i større mængder end jeg selv kan bruge og i den forbindelse havde jeg startet en webshop med salg af mine egne materialer som stangøjer, hjul holdere, klinger m.v.

Salget går godt, men jeg kan se at stort set 100% går til udlandet. England, Sverige, USA og de tidligere østlande er nogle af de store aftagere.

I stedet for at skulle have en webshop på to sprog (dansk og engelsk) og bruge tid og ikke mindst penge på at drive to webshops, har jeg besluttet at lukke den danske del af webshoppen og flytte alt webshop handlen til mit europæisk websted og domæne og lukker dermed ned for det danske marked.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette websted bruger Cookies til at forbedre din oplevelse. For at webstedet skal være tilgængeligt, kræves der brug af Cookies. Læs mere

Denne webside bruger Cookies til at forbedre din oplevelse, mens du navigerer gennem hjemmesiden. Ud af disse Cookies gemmes de Cookies, der er kategoriseret som nødvendige, i din browser, da de er afgørende for, at websitet kan fungere grundlæggende.
Vi bruger også tredjepartscookies, der hjælper os med at analysere og forstå, hvordan du bruger dette websted. Disse Cookies gemmes kun i din browser med dit samtykke. Du har også mulighed for at fravælge disse Cookies. Men fravalg af nogle af disse Cookies kan have en indvirkning på din browseroplevelse.

På finnsommer.dk anvendes følgende Cookies:
PHPSESSID
Denne cookie er hjemmehørende i PHP-applikationer.

_ga
Denne cookie er installeret af Google Analytics.

_gid
Denne cookie er installeret af Google Analytics.

_gat_gtag_UA_155148039_1
Google bruger denne cookie til at skelne mellem brugere.

Luk