Nyheder i 2022

kommende ændringer i 2022

2021 var på mange punkter et rigtigt travlt år hvor jeg fik bygget mange ‘custom’ fiskestænger af alle slags lige fra de lette tørflue fluestænger, over spinnestænger til kysten til kraftige havstænger til det Gule Rev.

Alle stænger blev bygget ud fra hvad du som kunde ønskede dig med hensyn til klinge, stangøjer og farve/materiale på disse, specielle udformede håndtag samt tekst på stangen og specielle farver på beviklingerne.

Alle disse muligheder sammen med pandemien i verden som gjorde det svært at finde de forskellige ting og når det lykkedes, så skulle disse ofte hentes hjem fra 2-3 forskellige leverandører lige fra USA, Europa og Asien. Dette betød også meget store omkostninger til fragtudgifter som i denne pandemi periode er blevet fordoblet.

Jeg har tænkt meget over hvordan jeg skulle tackle disse udfordringer som i bund og grund ville betyde en voldsom prisstigning på en ‘custom’ stang.

Jeg er kommet frem til følgende som kommer til at gælde fra og med 1. januar 2022:

Der bliver ikke længere ‘ubegrænset muligheder’ for at sammensætte en ‘custom’ stang. Dette betyder, at jeg vil kunne tilbyde nogle udvalgte klinger som der bliver mulighed for at tilpasse med, igen udvalgte, stangøjer, greb og hjulholdere m.v. En del af disse stænger vil også blive mulighed for, at se og bestille her på mit websted. Kun på denne måde kan jeg skære ned og fjerne unødvendige fragtomkostninger.

Alle typer af reparationer og ombygninger af andre stænger end mine egne er ikke længere en service jeg tilbyder. Der er for store omkostninger forbundet ved dette og i sidste ende er det jo egentlig den/dem som har fremstillet stangens problem.

Mine egne stænger, dem jeg bygger for jer og dem jeg sælger på mit websted og/eller Facebook siden bliver ikke berørt af ovenstående og vil altid have den samme gode garanti og reparationsmuligheder som du kan læse om her.

Her anvendes Cookies for at webstedet skal fungerer korrekt.
Afviser du brugen af Cookies vil dele af finnsommer.dk, herunder formularer og webshoppen, ikke fungerer korrekt.