Privatlivs- og Persondatapolitik

1. PRIVATLIVS- OG PERSONDATAPOLITIK HOS FINN SOMMER

Jeg indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for mig, og jeg vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Finn Sommer.
Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder jeg altid alle relevante lovbestemmelser.
Jeg vil kun opbevare dine persondata, så længe jeg enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

2. OPLYSNINGER JEG INDSAMLER

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra mig, har jeg brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig mine services.
Jeg kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mail adresse, post adresse, leverings adresse (hvis den varierer fra post adresse), telefon nummer og betalings oplysninger.
Hos Finn Sommer indsamler og behandler jeg dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger mit websted, finnsommer.dk
  • Gennemfører et køb af mine produkter
  • Opretter en kunde konto
  • Tilmelder dig mit nyhedsbrev
  • Anmelder mit websted
  • Sender mig spørgsmål, reklamationer eller feedback

3. DEN DATAANSVARLIGE

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på finnsommer.dk
Finn Sommer
Spindervej 8, 4, 17
8900 Randers C
CVR/SE-nummer: 26551773
Telefon: (+45) 4255-7688

4. BEHANDLINGS GRUNDLAG OG FORMÅL

Dine almindelige kontakt oplysninger som navn og adresse indhenter jeg for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos mig. Din e-mail adresse indhenter jeg for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leverings bekræftelse.
Når du betaler for dit produkt eller din ydelse indsamler jeg dit navn og telefon nummer hvis du betaler via MobilePay. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalings transaktionen, anvendes og gemmes kun til betalings afvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Oplysninger om dit navn, adresse, telefon nummer samt e-mail adresse videregives til GLS Danmark som står for levering af varer.

5. ANDRE MODTAGERE AF PERSONOPLYSNINGER

Jeg har min hjemmeside hos one.com, som fungerer som min databehandler.
Alle persondata som du oplyser på mit websted, finnsommer.dk vil blive opbevaret i one.com datacentre.
Hvis du under registrerings processen eller på mit websted har givet mig dit samtykke hertil, bruger jeg din e-mail adresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykke.
Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af mig på mit websted.
Dine oplysninger (undtagen din e-mail adresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare eller ydelse. Du kan til enhver tid anmode om at få slettet dine oplysninger eller få at vide hvilken oplysninger jeg har gemt om dig.

6. ØVRIGE PERSONLIGE DATA JEG INDSAMLER
KOMMENTARER

Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler jeg de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam. En anonymiseret streng, som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet en hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

MEDIER
Hvis du uploader billeder til webstedet, så bør du undlade at uploade billeder med indlejrede lokalitetsdata (EXIF-GPS) inkluderet. Besøgende på webstedet kan downloade og udtrække alle lokalitetsdata fra billeder på webstedet.

HVEM JEG DELER DINE DATA MED OG HVOR LÆNGE JEG GEMMER DINE DATA
Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så jeg kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderations kø.
For brugere som opretter sig på mit websted, gemmer jeg også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.
Jeg bruger Google Analytics, Google PageSpeed samt Google Search Console til at analysere data om brugen af mit websted. Alle data er i anonymiseret form og jeg kan ikke se hvem du er, kun hvordan brugen af de forskellige sider er.

7. HVILKE RETTIGHEDER HAR DU OVER DINE DATA

Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data jeg har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet mig. Du kan også bede om, at jeg sletter alle personlige data jeg har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som jeg er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.
Besøgendes kommentarer kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.
Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelses myndighed.
Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende mig en anmodning herom til min e-mail adresse post(a)finnsommer.dk eller anvende min kontakt formular.

Senest opdateret den 02.01.2021