Cookie information

1. Introduktion

Når du besøger mit websted, finnsommer.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indholdet på webstedet. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af mit websted. Nedenfor har jeg uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjepart, der har adgang til dem.

2. Cookies

Webstedet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil kan du risikere at webstedet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

På finnsommer.dk anvendes nedenstående Cookie: for, at sikre webstedet kører optimalt:

Cookie navn Beskrivelse Varighed Type af cookie
PHPSESSID Denne cookie er hjemmehørende i PHP-applikationer. Cookien bruges til at gemme og identificere en brugers unikke session-id med det formål at administrere brugersession på webstedet. Cookien er en sessionscookie og slettes, når alle browservinduer lukkes. Nødvendig
_ga Denne cookie er installeret af Google Analytics. Cookien bruges til at beregne besøgende, session, kampagnedata og holde styr på webstedsbrug til websteds analytiske rapport. Cookies gemmer oplysninger anonymt og tildeler et tilfældigt genereret nummer for at identificere unikke besøgende. 2 år Analyse
_gid Denne cookie er installeret af Google Analytics. Cookien bruges til at gemme information om, hvordan besøgende bruger et websted og hjælper med at oprette en analyserapport om, hvordan websitet klarer sig. De indsamlede data inklusive antallet af besøgende, kilden, hvor de kommer fra, og siderne blev vist i en anonym form. 1 dag Analyse
_gat_gtag_UA_155148039_1 Google bruger denne cookie til at skelne mellem brugere. 1 minut Analyse

3. Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter mit websted, finnsommer.dk indsamler og behandler jeg en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller kunde, øvrige brug af services eller foretager køb via mit websted.

Jeg indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

4. Sikkerhed

Jeg behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

5. Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender jeg oplysningerne til at optimere mine services og indhold.

6. Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. På selve webstedet, finnsommer.dk anonymiseres oplysningerne hurtigt, mens jeg er forpligtiget til i følge lovgivningen, at opbevare fakturaer (i papirform) med dit navn og adresse i 5 år.

7. Videregivelse af oplysninger

Data om dit navn, adresse, telefonnummer samt e-mailadresse videregives til PostNord og anvendes udelukkende i forbindelse med forsendelse af dine varer.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

8. Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig i et almindeligt format (data port habilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: post(a)finnsommer.dk. Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende mig en anmodning herom til ovennævnte e-mail adresse.

9. Udgiver

Webstedet, finnsommer.dk ejes og publiceres af:

Finn Sommer
Spindervej 8, 5, 17
8900 Randers C
CVR-nummer: 26551773
Telefon: 42557688
E-mail: post(a)finnsommer.dk

Seneste opdateret den 12/09-2020

Dette websted anvender Cookies og fortsætter på webstedet, accepterer du automatisk Cookies Læs mere

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

På finnsommer.dk anvendes følgende Cookies:
PHPSESSID
Denne cookie er hjemmehørende i PHP-applikationer.

_ga
Denne cookie er installeret af Google Analytics.

_gid
Denne cookie er installeret af Google Analytics.

_gat_gtag_UA_155148039_1
Google bruger denne cookie til at skelne mellem brugere.

Luk